Bison online campagne

"Wat een enthousiasme van een professioneel en goed georganiseerd team! Zeer blij met het resultaat. Dankjewel Portretnet!"

Annemiek Vroon, marketing & communicatie

Opdracht

Wie kent niet de naam Bison? Hét merk om mee te lijmen, smeren, solderen en afdichten. Maar hoe hecht je Bisons product Grizzly tape aan Facebookgebruikers? Dat vroeg om een campagnestart in Nederland met korte en p(l)akkende video’s.

Aanpak

Social-marketingbureau Yoursocial tekende voor het creatieve concept, dat wij uitwerkten tot een pakkend en verrassend beeldverhaal. We verzorgden ook de productie: regelden locaties, props en modellen. De kijker raakt verrast door spectaculaire dronebeelden, zoals ‘de schreeuw om hulp’ van de hoofdpersoon. De razendsnel stijgende camera geeft het moment een extra dramatische lading. Dit shot is inmiddels een belangrijk stijlelement voor beide video’s en dus van de hele campagne. Dat geldt ook voor het 3D-motion design van de beer.

Resultaat

Beide video’s zijn op Facebook binnen twee weken ruim 200.000 keer bekeken. Met 8.000 Bison-volgers betekent dat, dat de video veel is gedeeld en breed is opgepikt. We spreken dus echt van een p(l)akkende campagne.

Overzicht projecten