Over ons

Historie

Programmamakers Rik Dalhuisen (1975) en Mark van Geersaem (1970) slaan na jarenlange ervaring in de landelijke media en de zakelijke markt in 2010 de handen ineen met de oprichting van Portretnet vof. Mediaproductiebedrijf Portretnet is inmiddels uitgegroeid tot een constante, betrouwbare en creatieve partner voor hoogwaardige videoproducties.

Ons team

Videocontent kent vele gedaanten. Online video, corporate film, social campagnes, animatie, televisie en livestream. Elke video vraagt om een specifieke benadering en uitvoering. Daarom zoeken wij bij elke opdracht de juiste professional. Dat doen we vanuit ons brede netwerk van specialisten. Hierbij een aantal van onze partners.

Rik Dalhuisen co-founder/producent

Rik is een gedreven producent en all-round programmamaker. Hij gaat altijd voor het optimale beeld en de juiste inhoud. Als regisseur én als cameraman. Hij monteert opnames tot een pakkende, dynamische video met een sterke, inhoudelijke lijn. Rik staat voor een positieve en constructieve werksfeer; dat leidt tot een beter eindresultaat.

mobiel: 06 - 102 881 09
e-mail: rik@portretnet.nl
Kristel van der Velde programmamaker/producent

Als programmamaker Kristel op locatie komt, komt de zon vanzelf mee. Wij hebben Kristel's slechte humeur simpelweg nog nooit gezien. Als we voorbij de lach kijken, zien we een gedegen programmamaker die jarenlange ervaring heeft opgedaan bij regionale omroepen, maar ook vele corporate projecten op haar naam heeft staan. Gezelligheid op de set en tegelijkertijd scherp op de juiste inhoud, da's waar Kristel ieder project weer vol voor gaat.

mobiel: 06-267 897 97
e-mail: kristel@kvtv.nl
Martin Melis animator

Martin is een veelzijdig en ervaren illustrator, animator en vormgever. Hij creëert altijd de stijl die perfect past bij het product of de boodschap. Fris en verrassend, door een breed scala aan 2D en 3D animaties, illustraties en compositing tools. Martins beelden brengen de boodschap glashelder en visueel aantrekkelijk in beeld.

mobiel: 06 - 557 088 30
e-mail: martin@martinmelis.nl
Florian Koch cameraman/editor

Florian is cameraman en editor, soms allebei binnen één project. Omdat Florian ervaring opdeed in grote en kleinere producties, commercieel en documentair, kent hij elke fase van de opdrachtfilm. Dat maakt Florian een creatieve sparringpartner van de regisseur. Volgens Florian is techniek ondergeschikt aan het verhaal, een productie kan technisch perfect zijn maar het gaat uiteindelijk of de boodschap binnenkomt bij de kijker.

mobiel: 06 - 460 656 28
e-mail: info@floriankoch.nl
Maarten Schellekens Cameraman

Maarten is een beeldverhalenverteller pur sang.

Oog voor esthetiek en detail, maar vooral met gevoel voor de mens. Want zo draag je een boodschap over. Dat geldt voor corporate maar ook voor tv.

Zo weet hij als cameraman voor o.a. Joris Linssen de vele kijkers met zijn werk te raken. Maarten geniet dan ook landelijke faam gezien zijn talent op het gebied van human interest en documentaire.

mobiel: 06-538 756 26
e-mail: info@maartenschellekens.nl
Sander van Gaalen editor/colorist

De kracht van Sander is het vertellen van verhalen in woord en beeld. Interviews en gesprekken snijdt hij terug tot de essentie. Zo blijft de kijker gefascineerd. Na de montage houdt Sander elk shot tegen het licht. Hij is pas tevreden als echt álles, van kleur tot uitstraling perfect is.

mobiel: 06 - 270 587 72
e-mail: sander@c2edit.nl
Marke de Jong programmamaker

Jezelf herkennen in het verhaal. Daarnaar streeft programmamaker en eindredacteur Marke. En dat verhaal moet helemaal tot zijn recht komen. Marke's passie: de juiste inhoudelijke vertaling maken naar een kloppende en passende boodschap in beeld.

mobiel: 06 - 242 168 48
e-mail: markemaakt@kpnmail.nl
Arthur Theunissen componist

Arthur schildert met klanken. Hij heeft veertien jaar ervaring als mediacomponist (muziekproducent) en sounddesigner en werkt nauw samen met Nederlandse topmusici en de beste sessiemuzikanten. Arthur ádemt muziek. Door de juiste snaar te raken, tilt hij een videoproductie naar een hoger plan.

mobiel: 06 - 510 571 66
e-mail: mightymusic@gmail.com