DTCH vibe brand video

"De mannen van Portretnet hebben met een hoop energie, inspiratie, een top script, goede acteurs en een ervaren team achter de camera een mooie prestatie neergezet. Ze hebben het DTCH vibe gevoel vertaald in een coole brand video".

Stefan Burm, directeur DTCH vibe

Opdracht

DTCH vibe is een nieuw trendy kledingmerk binnen de wereld van de streetfashion.

Dit coole merk wil de Nederlandse markt veroveren met behulp van een grootschalige social campagne. Onderdeel van de campagne is een 30 seconden durende commercial. Social media agency Your Social vroeg ons om mee te denken over het concept.

Aanpak

Professionele modellen, fotogenieke locaties en figuranten moesten in een kort tijdsbestek door ons worden geproduceerd.

Er werd gekozen voor drie sportieve mannelijke modellen. Zij moesten de rol spelen van drie vrienden die samen een geweldige stapavond zouden gaan beleven in een urban setting. DTCH vibe’s tagline is 'own the day, live the night'. Naast beelden van de nacht moesten er daarom ook beelden worden geschoten in de ochtend.

Resultaat

Na 1 week op social (Instagram, Facebook, Youtube) stond de teller op 917.633 impressies. Er zijn in de eerste week 627.510 unieke personen bereikt en 75% van de mensen kijkt de video helemaal af.

Overzicht projecten