Ubed animatiefilm

"De kracht van Portretnet is goed luisteren. Ze willen de verwachtingen van de klant zo veel mogelijk overtreffen. Meedenken over hoe we het beste resultaat bereiken, dat is een sterk punt van Mark en Rik. Ik kan Portretnet dan ook zeker aanbevelen."

Alon Jansen, UBED

Opdracht

Het staat in de top drie van vakantie-ergernissen: ligbedden claimen. Zowel gasten als hotelmanagement willen daarvan af. Ubed introduceert de oplossing: een systeem voor optimaal gebruik van ligbedden. Ubed is prettig en sociaal, simpel en gebruiksvriendelijk. Gasten hoeven alleen maar de speciale app te downloaden. Daarmee kunnen ze zien of een ligbed in gebruik is, vrijkomt of beschikbaar is. Het ‘handdoekje leggen’ behoort voortaan tot de verleden tijd.

Ubed vroeg Portretnet mee te denken over een film die de functionaliteiten van de app duidelijk laten zien.

Aanpak

Als een film iets moet uitleggen of verduidelijken, is animatie daarvoor een zeer geschikte vorm. Deze sluit ook nog eens aan bij de bestaande Ubed-uitingen. Met deze film konden we de functionaliteiten van de app laten zien én de naamsbekendheid van Ubed vergroten.

Resultaat

De mensen van sales zetten de video het meest in. Zij moeten touroperators en grote hotels ervan overtuigen dat Ubed dé oplossing biedt voor een van de grootste vakantie-ergernissen.

Overzicht projecten